GIRESUN HAVA DURUMU23°C Çok Bulutlu

28 Haziran Çarşamba Vefat İlanları

28 Haziran Çarşamba Vefat İlanları

1)Kuzköy’den Torunoğullarından merhum İdris Torunoğlunun kızı;Bulancak esnaflarından Erdal, Yusuf, Gafur, Olgun, Zahide ve Vesile’nin ablaları ZELİHA TORUNOĞLU vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün İkindi namazını müteakip Çukur Köy Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Samsun – Ladik İlçesi – Çukur Köy’de aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)Erdoğan Köyü’nden Abanuz oğullarından Halil İbrahim Abanuz’un oğlu; Hüseyin, Nahide ve Reyhan’ın kardeşleri; Küçük Ada Köyü emekli İmam Hatibi Adem Salih ve İbrahim Yoğunali’nin Kayınbiraderleri SALİH ABANUZ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün İkindi namazını müteakip Samsun’da kılınacak cenaze namazından sonra Samsun’da toprağa verilecektir.

3)Bübüllü Köyü’nden Coşoğullarından Kazım Arslan’ın halası; Bulancak esnaflarından Şevki Arslan, Fatma Yakan ve Fahriye Coş’un kardeşleri RAiFE ŞENEL vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Sarayburnu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Bübüllü Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4)Giresun Sebze ve Meyve Hali esnaflarından Muarrem oğlu HASAN KEMALOĞLU vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Giresun – Aksu Mahallesinde Sunta Fabrikası arkasındaki evinden alınarak Savran Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,  sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.