GIRESUN HAVA DURUMU29°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

27 Mart Pazartesi Vefat İlanları

27 Mart Pazartesi Vefat İlanları

1)Şeyhmusa Köyü’nden Çakır Oğullarından Merhum Hamit Çakır’ın eşi; merhum Bekir ve Seher Kara Koç’un kızları; Sayit Kara Koç’un ablası; Mustafa, Sefa ve Bulancak Esnaflarından Şirin Çakır’ın annesi; Serpil ve Binnaz Çakır’ın kayınvalidesi NAZİFE ÇAKIR vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Bahçelievler Mahallesindeki evinden alınarak İkindi namazını mütakip Sarayburnu Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Şeyhmusa Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.
Mevla Rahmet Eyleye.

2) Merhum İsmail Mercan’ın Eşi; Sultan, Zülbiye, Ve Kebire’nin Anneleri; Süleyman Ve Murat’ın Kayınvalideleri; Ufuk, Kerim, Ömer,Şakir’in Anneanneleri, Yusuf Elmas’ın Yengesi SAKİNE MERCAN vefat Etmiştir. Cenazesi Yarın Öğle Namazını Müteakip Orta Camii’de Kılınacak Cenaze Namazından Sonra Belediye Yeni Mezarlıkta Toprağa Verilecektir.

3) Bozat Köyünden Kasapoğullarından merhum Haydar Kasap’ın oğlu;Ayten Kasap’ın eşi;Orhan, Ertuğrul ve Hamza Kasap’ın ağabeyi; emekli Vakıfbank çalışanı AYHAN KASAP vefat etmiştir. Cenazesi Yarın İkindi namazını müteakip Bozat Köyü’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenler Allah’tan rahmet,sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.