GIRESUN HAVA DURUMU27°C Parçalı Bulutlu

25 Mayıs Perşembe Vefat İlanı

25 Mayıs Perşembe Vefat İlanı

1)İlçemiz Etlikıran mahallesinden Derelioğullarından; Merhum Vehbi Dereli’nin oğlu; merhum Mevlüt, Cemal ve Ali Osman’ın kardeşleri; Turgay ve Gizem’in babaları TURGUT DERELİOĞLU vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün İkindi namazını müteakip Gökçeali Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)Şemsettin Mahallesinden Cürgüloğullarından Bulancak esnaflarından Hacı Ferhat Cürgül’ün eşi; Ahmet, Murat, Mustafa, merhum Mehmet, İlhan ve Fatma’nın anneleri; Barbaros Apaydın’ın kayınvalidesi Hacı SENİYE CÜRGÜL vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Şemsettin Mahallesi Yeni Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.