GIRESUN HAVA DURUMU9°C Yağışlı

24 Temmuz Pazartesi Vefat İlanları

24 Temmuz Pazartesi Vefat İlanları

1)İlçemiz esnaflarından terzi Hüseyin Çamaltı’nın eşi; eski Tedaş İl Müdürü Köksal Çamaltı, Abdullah, Aynur, Kadir, Abdurrahman, Savaş ve gazeteci Zafer Çamaltı’nın anneleri EMİNE ÇAMALTI vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Orta Camii’nde  kılınacak cenaze namazından sonra Talipli Köyü Osmanşıh aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)Eriklik köyünden Davutoğullarından merhum Celal oğlu; İlçe Tarım Müdürlüğü emekli personeli Ahmet Aslan’ın kızı; Hülya, Sezgin, Celal ve Tanju Aslan’ın kardeşleri AYŞEGÜL ASLAN CANDAN vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Ordu ili Alembey köyünde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

3)Küçükdere köyünden merhum Niyazi oğlu; Hacı Kemal Beyaz’ın yeğeni; Bulancak Devlet Hastanesi personellerinden Yılmaz Beyaz ve Havva Vural’ın babaları; Hacer Beyaz’ın eşi BİLAL BEYAZ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Küçükdere köyünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4)Erdoğan Köyü’nden Keloğullarından merhum Hasan Güngör’ün oğlu; Hayati ve Muhterem Güngör’ün kardeşleri; Saliye Güngör’ün eşi YUSUF GÜNGÖR vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Erdoğan Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,  sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.