GIRESUN HAVA DURUMU29°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

23 ŞUBAT PERŞEMBE VEFAT İLANLARI

23 ŞUBAT PERŞEMBE VEFAT İLANLARI

1)Kuzköyden Torunoğullarından merhum Niyazi oğlu; Zehra, Zerafet, İbrahim, Emine, İnci ve Hatice’nin babaları RAFET YILMAZ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Kuzköy Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)Yanıkömeroğullarından eski şoförlerden merhum Sarıkaya’nın eşi; merhum Murat, Münir, Hayriye, Nuriye, Ümit ve Birsen’in anneleri; Bulancak eski esnaflarından Ali Arslan’ın kayınvalidesi, Kahraman Arslan’ın anneannesi HATİCE YANIKÖMEROĞLU vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Bulancak Merkez Orta camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak eski mezarlıkta toprağa verilecektir.

3)Gülyalı İlçesi Ayrılık Köyü Kilisecik mahallesinden Topuzoğullarından merhum Hasan Topuz’un oğlu; Piraziz esnaflarından merhum lokantacı Mithat ve İsmet Topuz’un ağabeyleri; Hakan, Atanur, Hacı Yusuf ve Piraziz esnaflarından kuaför Solmaz Topuz’un babaları TELAT TOPUZ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Piraziz İlçesi Eren mahalle merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.