GIRESUN HAVA DURUMU27°C Az Bulutlu

23 Mart Perşembe Vefat İlanları

23 Mart Perşembe Vefat İlanları

1)Hışır ailesinden rahmetli hacı Mehmet ve Ayşe Özcan kızı; rahmetli Mithat Özcan’ın eşi; Canan, Cahit, Cavidan ve Nahit Özcan’ın annesi MEDİHA ÖZCAN vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip İstanbul Şakirin Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)Tandır Köyü’nden Kara Salih oğlu; Gülsüm Yıldırım’ın eşi; Ayla Yaylı, Çoşkun ve Olgun Yıldırım’ın babaları; Neşet Yaylı’nın kayınpederi HASAN YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Pazarsuyu Köyü Köprü Başı Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Pazarsuyu eski mezarlıkta toprağa verilecektir.

3)İlçemiz Nefsi Piraziz Köyü’nden Karahasanoğullarından emekli emniyet müdürü Şenel Özkaya, Necdet Özkaya, Necati Özkaya, Özcan Özkaya, Vesile Kılıç ve Tanju Kalıntaş’ın babaları; Ahmet oğlu AHMET ÖZKAYA vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün İkindi namazını müteakip Nesfi Piraziz Köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağüa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.