GIRESUN HAVA DURUMU25°C Parçalı Bulutlu

21 Aralık 2016 Çarşamba Vefat İlanları

21 Aralık 2016 Çarşamba Vefat İlanları

1)Derecikalan Köyünden merhum Hamdullah oğlu HACI ZÜBEYİR AKBAŞ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Derecikalan Köyü merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)Piraziz İlçesi Şıhkıran Mahallesinden Mollahasanoğullarından merhum Aşkı Öztürk’ün oğlu; Piraziz Esnaflarından Turan, Sahura, Yeter, Hatice ve Aynur’un babaları HACI MEHMET ÖZTÜRK vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Piraziz Yenimahalle Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Nefsi Piraziz Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3)Piraziz ilçesi Gökçeali Köyünden Düdükçü Oğullarından merhum Şevki Düdükçü’nün oğlu; Şevki, Yusuf, Kadir ve Mahmut Düdükçü’nün babaları; Kadir Karahüseyin ve İsmail Kelleci’nin kayınpederi HACI ŞERİF DÜDÜKÇÜ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Gökçeali Köyü Şeyh İdris Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat Edenlere  Allah’tan Rahmet Yakınlarına ve Sevenlerine Başsağlığı Dileriz.