GIRESUN HAVA DURUMU29°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

18 Şubat Cumartesi Vefat İlanları

18 Şubat Cumartesi Vefat İlanları

1) Icilli köyünden Memiloğullarından, Memiloğlu Kahraman Akın’ın eşi Gülbey,Ferhat,Oktay Akın’ın anneleri Nimet Akın vefat etmiştir.

Cenazesi bugün icilli Köyü Merkez Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınacak Cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) ilçemiz Yeşiltepe köyünden merhum Fahri Yıldırım’ın eşi Recep, Kenan, Şaban Yıldırım’ın Anneleri Yakup, Yıldırım, Turan Özdemir, Sebahattin Özdemir, Osman Özdemir’in kayın valideleri ilçemiz esnaflarından Necati Yıldırım’ın,  Dr. Cihan Özdemir’in anneannesi Huri Yıldırım vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:30 da Ballıca Mahallesi Nergis sokaktaki evinden alınarak Sarayburnu Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınacak Cenaze namazından sonra Yeşiltepe köyünde toprağa verilecektir.

Mevla rahmet eyle