GIRESUN HAVA DURUMU27°C Az Bulutlu

18 Ekim 2016 Salı Vefat İlanı

18 Ekim 2016 Salı Vefat İlanı

1) Samugüney Köyünden Veyisoğullarından merhum İlyas oğlu, Taliye’nin eşi; Emekli Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlerinden Mustafa Özcan,Salih ve Kadriyenin babaları, Zeynep ve İlyas Özcan’ın dedeleri; Köy Hizmetlerinden emekli HACI KADİR ÖZCAN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün saat 11:00’da İsmatpaşa Mahallesi Orman İşletme arkasındaki evinden alınarak Gıcıklı Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak,cenaze namazından sonra Samugüney Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Piraziz Esentepe Köyünden Kavrazoğullarından Merhum Mehmet Şahin’in oğlu;İlçemiz esnaflarından Nurettin Şahin ve Nevzat Şahin’in ağabeyi;emekli İmam Hatip Eşref Memiş’in eniştesi;emekli İcra Müdürü HASAN ŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Esentepe köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet,sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.