GIRESUN HAVA DURUMU27°C Parçalı Bulutlu

14 Aralık 2016 Çarşamba Vefat İlanları

14 Aralık 2016 Çarşamba Vefat İlanları

1) Karataş ailesinden merhum Mustafa Karataş’ın eşi; İbrahim, Sacide, Cahide ve Mahide’nin anneleri Kasap İsmail ve Ali Karataş’ın kız kardeşi; Ahmet Erdem, Hayrettin Güney ve Demiray Yılmaz’ın kayınvalidesi Sabri ve Sema Karataş’ın halaları EMİŞ KARATAŞ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Ziraat Odası yanındaki evinden alınarak Öğle namazını müteakip Bulancak Eski Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Samugüney Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)  İlçemiz Yeniköy’den Topaloğullarından; merhum Recep Aydın’ın oğlu; Bulancak Eski Belediye Başkanı Kadir Aydın, 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Süleyman Aydın, Dilaver Aydın, Gülizar Yümsel ve Sultan Aygün’ün babaları; MEHMET AYDIN vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Sarayburnu Camii’nde kılınacak, cenaze namazından sonra Yeniköy aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3) Damudere köyünden merhum Dursun Ali Aslan’ın oğlu;Celal,Avni,Recep,Yusuf ve Ferhat Aslan’ın abileri;Elmas,Selma,Ahmet,Muhammet ve İbrahim Aslan’ın babaları;Gülaştı Aslan’ın eşi SÜLEYMAN ASLAN vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Damudere Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

VEFAT EDENLERE ALLAH’TAN RAHMET AİLELERİNE VE SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.