GIRESUN HAVA DURUMU9°C Yağışlı

13 Ocak Cuma Vefat İlanı

13 Ocak Cuma Vefat İlanı

1) Piraziz İlçesi Bozat Köyü’nden merhum Seyit Yetkin’in eşi; emekli ziraat teknisyeni Bülent Yetkin’in annesi, Medine Yetkin’in kayınvalidesi FATMA YETKİN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip Bozat Köyü merkez eski camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

2) Elmalı Köyü eski imamı merhum Hacı Ahmet Çağrıcı’nın eşi; Adnan Çağrıcı, Mahmut Çağrıcı ve Elmalı Köyü eski muhtarı Ekrem Çağrıcı’nın anneleri MÜŞERREF ÇAĞRICI vefat etmiştir. Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Elmalı Köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3) Gündoğdu Köyü’nden Dündaroğullarından Kesim,Mehmet,Katip,Hayrettin,Keskin Dündar’ın babaları; merhum Yeter Dündar’ın eşi; İBRAHİM DÜNDAR vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğlen namazını müteakip Merkez Orta Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Gündoğdu köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.