GIRESUN HAVA DURUMU22°C Az Bulutlu

13 Haziran Salı Vefat İlanları

13 Haziran Salı Vefat İlanları

1)Espiye İlçesi Çam Mahallesinden Çakırahmetoğullarından merhum Mehmet Celal Güngör’ün torunu; merhum Fatma Güngör ve eski CHP İlçe Başkan’larından merhum Ahmet Güngör’ün oğlu; İlçemiz eski esnaflarından CHP İlçe Başkan’larından Necati Güngör ve öğretmen Mehmet Celal Güngör’ün kardeşleri; Hanife Güngör’ün eşi; Hatice, Fatma ve Deniz Güngör’ün babaları ÖMER LÜTFİ GÜNGÖR vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Espiye Ulu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Çam Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Bozat Köyü Göldüzü Mahallesinden Melikoğullarından Remzi Memiş’in oğlu; Pembe Memiş’in eşi; Gülşah ve Oğuzhan’ın babaları İBRAHİM MEMİŞ vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Bozat Köyü Göldüzü Mahalle Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3)Bozat Köyünden Feramiz kızı; Mustafa Gültekin’in eşi FATMA GÜLTEKİN vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Bozat Merkez Eski Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,  sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.