GIRESUN HAVA DURUMU18°C Az Bulutlu

13 Eylül Çarşamba Vefat İlanları

13 Eylül Çarşamba Vefat İlanları

1)Yaslıbahçe Köyü Karakoç Mahallesinden İhsan ve Fatma Güçtaş’ın kızları; merhum Mehmet Özdemir’in eşi; Yasemin Kocagenç, Emre ve Onur Özdemir’in anneleri; Osman, Ertuğrul ve Bulancak esnaflarından Mobilyacı Kadir Güçtaş’ın ablaları GÜLZADE ÖZDEMİR GÜÇTAŞ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün İkindi namazını müteakip Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Yaslıbahçe Köyü Karakoç Mahallesinde aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)Muratlı Köyü’nden Gayıkoğullarından merhum Mehmet Gayık’ın eşi; merhum Ömer, Necati ve Muratlı Köyü muhtarı Hayati Gayık’ın anneleri AYŞE GAYIK vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Sanayi Mahallesindeki evinden alınarak Öğle namazını müteakip Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Muratlı Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3)Piraziz İlçesi Şeyhli Mahallesinden Hekimoğullarından merhum Telat Hekim’in oğlu; Yücel ve Cevat Hekim’in ağabeyleri; Cavit, Elif, Ceyda ve Esra’nın babaları CEVDET HEKİM vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Şeyhli Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan Rahmet, sevenlerine Başsağlığı Dileriz.