GIRESUN HAVA DURUMU15°C Az Bulutlu

11 Ocak 2017 Çarşamba Vefat İlanı

11 Ocak 2017 Çarşamba Vefat İlanı

1) Büyükada Köyü’nden Alicanoğullarından Raşit oğlu Ayşe Cihan’ın eşi, Raşit, Kadir ve Galip Cihan’ın Babaları; Aytekin, Demet, Pınar, Cevahir, Elvan, Hakan, Deniz ve Nadircan Cihan’ın Dedeleri NADİR CİHAN vefat etmiştir. Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Fiskobirlik arkasındaki evinden alınarak Orta Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Büyükada Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Bayındır Köyü’nden Merhum Ömer ve Emine Pekdemir’in kızı; Emine, Ekrem, Reşide, Kani, Adem ve Şadi’nin anneleri; Merhum Ali Özkan’ın eşi SABRİYE ÖZKAN vefat etmiştir. Cenazesi Yarın İkindi namazını müteakip Orta Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Belediye eski mezarlıkta toprağa verilecektir.

Vefat edenlere  Allah’tan rahmet,sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.