GIRESUN HAVA DURUMU29°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

11 Ekim 2016 Salı Vefat İlanı

11 Ekim 2016 Salı Vefat İlanı

1) Kayadibi Köyünden merhum Osman oğlu;Hacile Altun’un eşi;Onur Altun’un babası;emekli öğretmen Aslan Altun’un abisi;emekli öğretmenler Zeki ve Osman Kırveli’nin enişteleri HAYRETTİN ALTUN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip İhsaniye Mahallesi Menekşe Sokaktaki evinden alınarak Bulancak Orta Camii’de kılınacak,cenaze namazından sonra belediye yeni mezarlıkta toprağa verilecektir.

2) Bostanlı köyünden Ellezoğullarından merhum Kamil Yıldız’ın oğlu;Mustafa Yıldız’ın kardeşi;Kemal ve Kamil Yıldız’ın babaları KENAN YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Bostanlı Köyü Kılıçlı Mahallesi Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,sevenlerine başsağlığı dileriz.