GIRESUN HAVA DURUMU23°C Çok Bulutlu

10 Ocak 2017 Salı Vefat İlanı

10 Ocak 2017 Salı Vefat İlanı

1) Piraziz ilçesi Çağlandere köyünden, Bayraktaroğullarından, Mustafa oğlu; Medine, Mürsel, Veysel ve Çağlandere eski Muhtarı Yüksel Bayrak’ın babaları; emekli Ziraat teknisyeni Bülent Yetkin’in kayınpederi HACI HALİL BAYRAK vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Sanayi mahallesi Ensar Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Çağlandere köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Cindi köyünden merhum Temel Türkmen’in eşi AYŞE TÜRKMEN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Cindi köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3) Küçüklü Köyü’nden merhum Ahmet Yaya’nın eşi EMİNE YAYA vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Küçüklü Köyü Eski Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4) Merhum Arif Çilek ve Ayşe Çilek’in oğlu; Nurten Çilek’in eşi; Ayten, Gülten, Yasemin, Asuman, Fatma ve Ziraat Bankası çalışanlarından Arif Çilek’in babaları, Emine Aktaş, Fatma Vural ve emekli öğretmen Nihat Çilek’in kardeşi; Bulancak esnaflarından Münir Nurettin Çilek ve İbrahim Çilek’in amcaları; Balıkçı muhtar Mustafa Aktaş’ın kayınbiraderi MURAT ÇİLEK vefat etmiştir. Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Bulancak Orta Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Ucarlı mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.