GIRESUN HAVA DURUMU15°C Az Bulutlu

07 Kasım 2016 Pazartesi Vefat İlanı

07 Kasım 2016 Pazartesi Vefat İlanı

1) Piraziz Şeyhli Mahallesi Gegooğullarından merhum Şevki Kekül’ün oğlu; Zekai, Gönül, Emine, Beyhan, Derya, emekli öğretmen Zeki Kekül ve Tapu memuru Necati Kekül’ün babaları; HÜSEYİN KEKÜL vefat etmiştir. Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Şeyhli Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Şemsettin Mahallesi Kızılcaoğullarından merhum Halil İbrahim ve Emine Kızılca’nın oğlu; Zihnet, Telat, Ferhat, Faruk ve Zeynep Kızılca’nın abileri; Metin, Hüseyin, Serap ve Mehtap Kızılca’nın babaları; Aysel Kızılca’nın eşi; TEYFİK KIZILCA vefat etmiştir. Cenazesi Yarın Saraçlı Mahallesindeki kardeşi Faruk Kızılca’nın evinden alınarak İkindi namazını müteakip Eski Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Şemsettin mahallesi aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3) İcilli köyünden Okku oğullarından merhum Nazım Çetin’in eşi;Hayri ve Arslan Çetin’in anneleri;Paşa ve Hamit Özdemir’in ablaları;Gökhan Çetin’in babaannesi NEZAKET ÇETİN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Güzelyalı Mahallesi Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra İcilli köyü Kıran mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4) Erdoğan Köyü’nden Hıdıroğullarından, merhum Cübeyir Hıdır’ın kızı, merhum Huzeyif Hıdır’ın eşi; Pakize, Müzeyyen, Ekrem, Ahmet, Yakup ve Ali Hıdır’ın anneleri; Bahtiyar, Mehmet ve Ali Rıza Hıdır’ın kızkardeşleri, NADİME HIDIR vefat etmiştir.
Cenazesi yarın Erdoğan Köyündeki evinden alınarak öğle namazını müteakip Erdoğan Köyü Merkez Camii’nde kılınacak, cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

5) Küçükada köyünden Külcüoğullarından merhum Mustafa Yılmaz’ın oğlu;Köksal,emekli Polis memuru Yüksel ve Fatma Yılmaz’ın kardeşleri;Mustafa,Hakan,Hacile ve Aynur Yılmaz’ın babaları;Hikmet Yılmaz’ın eşi;emekli Belediye Personeli ALİ YILMAZ vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Eski Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Yeni mezarlıkta toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.