GIRESUN HAVA DURUMU9°C Yağışlı

06 Mart Pazartesi Vefat İlanları

06 Mart Pazartesi Vefat İlanları

1)Piraziz Maden mahallesinden merhum Mehmet Yeniay’ın eşi; Kenan, Abdurrahim ve Refik Yeniay’ın anneleri ZÜBİDİYE YENİAY vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün saat 10:00’da DOKAP karşısındaki evinden alınarak öğle namazını müteakip Kovanlık Beldesi merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)Şemsettin Mahallesinden Kahyaoğullarından merhum Hasan Özgen’in kızı; merhum Selanik mubadillerinden Hilmi Sarıgül’ün eşi; merhum Belediye eski şoförlerinden Servet, Ekrem, merhum Saniye, Safiye, Songül ve Sunay’ın anneleri; RAİFE SARIGÜL vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Acısu Mahallesindeki evinden alınarak Kesmetaş Camiinde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3)Büyükada Köyü’nden Sarımusa mahallesinden Hacı Hasanoğullarından merhum Celal’in oğlu; Bahri Kaya’nın abisi; Hasan, Turan, Vural ve Hayriye’nin babaları HAYRİ KAYA vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Büyükada Köyü Sarımusa Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4)Süme Köyü’nden Hendenoğullarından öğretmen Yıldıray Henden, Azize, Hanife, Gülaçtı, Müşerref, Nazile ve Yeter’in babaları; merhum Mustafa oğlu HARUN HENDEN vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Ballıca mahallesindeki evinden alınarak öğle namazını müteakip Saraçlı mahallesi Ayvaz Kent Birlik Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Süme Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.