GIRESUN HAVA DURUMU27°C Parçalı Bulutlu

05 Nisan Çarşamba Vefat İlanları

05 Nisan Çarşamba Vefat İlanları

1) Kuzköyden Torunoğullarından merhum Haydar Şimşek ve Kaymak Zekiye’nin gelini; Selma Torunoğulları’nın annesi; Feriha, Sebiha, Gülen, Seciha ve Sevim Özeller’in ablaları; ilçemiz esnaflarından Kaymak Abdullah’ın eşi HAKİME TORUNOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi Bugün İhsaniye mahallesi Cemal Gürsel caddesi Aytemiz sokaktaki evinden alınarak Öğle namazını müteakip Orta Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Eski mezarlıkta toprağa verilecektir.

2) Elmalı Köyünden Omaroğullarından merhum Katip Aygün’ün eşi;Hasan, Ali ve Şahin Aygün’ün anneleri; Mustafa kızı SAKİNE AYGÜN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün öğle namazını müteakip Elmalı köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

3) Giresun Çıtlakkale mahallesinden Garipoğullarından Saime Konar’ın eşi OSMAN KONAR vefat etmiştir.Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Çıtlakkale mahalle Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Giresun Beyazıt mezarlığında toprağa verilecektir.

4) Ahmetli köyünden Bulancak Şöför Esnaflarından Azmi,Kenan,Osman,Şeref,Aydın,Zeliha ve Kezban’ın anneleri; Aslan,Nizam ve Muhsin Yılmaz’ın kayınvalideleri AKGÜL YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi yarın Saraçlı mahallesi Zambak sokaktaki evinden alınarak öğle namazını müteakip Orta camiide kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Yeni mezarlıkta toprağa verilecektir. Mevla Rahmet Eyleye.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

05Nisan