GIRESUN HAVA DURUMU13°C Yağışlı

01 Kasım Çarşamba Vefat İlanları

01 Kasım Çarşamba Vefat İlanları

1) Kuzköyden Kacaroğullarından merhum Maksut Kacar’ın oğlu; Hüsnü ve Bahattin Kacar’ın ağabeyleri; Atıf, Engin, Sevim, Ayten, Ayşe ve Hacer’in babaları; ilçemiz eski esnaflarından AVNİ KACAR vefat etmiştir. Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Orta Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Kuzköy aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)Kızılot Mahallesinden Musaoğullarından, merhum Seyfi Apaydın’ın eşi; merhum Lütfi, Rahmi, Lütfiye ve Hülya’ nın anneleri RAİFE APAYDIN vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın İhsaniye Mahallesi Dar Sokaktaki evinden alınarak Öğle namazını müteakip Kızılot Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3)Bozat Köyü Bitene Mahallesinden HASAN AYDIN vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazını müteakip Bozat Köyü Bitene Mahallesi Yeni Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.