GIRESUN HAVA DURUMU9°C Yağışlı

01 Ağustos Salı Vefat İlanları

01 Ağustos Salı Vefat İlanları

1)Süme Köyü’nden Kırbaşoğullarından İbrahim Kırbaş’ın eşi; Mehmet, Özer ve Nurgül’ün anneleri; Naim Kızıltaş’ın kardeşi; İlçemiz esnaflarından Nedim Kızıltaş’ın halası HATUNCUK KIRBAŞ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Süme Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2)Şeyhmusa Köyü’nden Yavuzoğullarından Osman ve Fatma Yavuz’un torunları; Olgun ve Cemile Yavuz’un oğulları; Soner ve İlknur Yavuz’un kardeşleri; Bulancak esnaflarından Cengiz Çakır’ın yeğeni İLKER BARIŞ YAVUZ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün eski Belediye mezarlığı karşısındaki evinden alınarak İkindi namazını müteakip Sarayburnu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Şeyhmusa Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3)Esenköyden Karamustafaoğullarından Müslüm Güverçinin eşi, İsmail, Hatice, Gönül ve Bulancak esnaflarından Mustafa Güverçi’nin anneleri GÜLPERİ GÜVERÇİN vefat etmiştir.
Cenazesi Yarın Öğle namazına müteakip Esenköy’de kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet,  sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.